Publicitat
Publicitat

Nou número de l'Escalenc

La revista L'Escalenc, treu el número corresponent als mesos de maig i juny. La portada posa especial èmfasis en el retorn a la normalitat. La revista ja es pot adquirir als quioscos del municipi.

El nou número de la revista l'Escalenc, ja es troba als quioscos. En aquest número l'alcalde, Víctor Puga, fa un repàs de la col·lecció Joan Guillot, que consta de 223 peces propietat, ara, de l'Escala. Seguidament, Esther Alemany obre les portes als records d'una infantesa viscuda a l'Escala, molt abans de l'arribada del turisme. Pere Juhé fa un cop d'ull al pas de Joan Triadú a l'Escala, de qui enguany, se'n commemora el centenari del seu naixement. La secció 'Bocins de Món' ens porta fins a la costa d'Eivissa i el Full Obert, el protagonitza l'Espai Jove l'Esbotzada, amb la celebració dels cinc anys. 

Les Històries i Cabòries d'aquests mesos ens porten al cotxe accidentat a Jafre, on el conductor viatjava amb el seu company mort de copilot. Seguidament passem a l'Escruça, on Jordi Piqué repassa les festes i tradicions celebrades a l'Escola Empúries i les Mirades, es fixen en el déu Asclepi.Llucià Carbó i Esquer és el protagonista de les converses radiofòniques de la temporada 95-96 del Torna-la a tocar, Sam.

Pere Guanter, fa un repàs de le eleccions a la presidència del Barça i Vili-gran recorda la primera Festa de l'Esport a l'Escala. També hi trobarem poemes, contes i articles d'opinió, així com, un recull de les notícies més destacades, en format breu, un repàs de l'agenda d'activitats i les notícies esportives més destacades. 

A la contraportada, una fotografia antiga de la piscina de l'Hotel Voramar.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar