Publicitat
Publicitat

La jugadora Laura Méndez presenta el seu campus a l'Escala

Inscripcions obertes per al campus de tecnificació que farà la jugadora Laura Méndez a l'Escala l'última setmana de juliol i la primera d'agost. Els inscrits treballaran la tècnica individual cada tarda i rebran la visita d'alguna jugadora destacada. També se sortejaran premis.

Laura Méndez, jugadora de bàsquet del Bembibre de la Lliga Femenina Endesa, aquest estiu farà un campus de tecnificació a l'Escala les tardes de l'última setmana de juliol i la primera d'agost. Els horaris: de dos quarts de quatre a les set de la tarda. 

Per cada cinc jugadors o jugadores tindran un entrenador i cadascun d'ells tindrà una pilota. Treballaran la tècnifica individual.

El CB l'Escala farà possible aquest campus de tecnificació després d'arribar a un acord amb l'empresa Extratime i la jugadora Laura Méndez. 

Les inscripcions ja son obertes. Hi ha diverses opcions, la primera és enviar un correu electrònic a campuscblescala.gmail.com; la segona entrant a l'enllaç que hi ha al perfil d'Instagram del club. Per cert, el CB l'Escala va obsequiar a Méndez amb una samarreta, amb el dorsal 9, amb el permís de Laura Casals.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar