Publicitat
Publicitat

El CTT CER l'Escala guanya els dos partits i farà les promocions

El CER l'Escala disputarà les fases de promoció de descens el segon cap de setmana de juny a Antequera després d'evitar el descens directe a Alacant. L'equip, per no baixar directament, havia de sumar un punt dels quatre possible i finalment va sumar-se quatre. Victòries per 4 a 0 contra el Múrcia i 4 a 1 contra l'Irún.

L'objectiu del CTT CER l'Escala era no quedar setè i ho ha aconseguit. Amb un punt n'hi havia prou, però els jugadors van guanyar dissabte el Múrcia per 4 a 0 i a l'Irún Leka Enea per 4 a 1. En aquest desplaçament, el delegat David González va comptar amb el francès Antoine Clement hachard, l'egipci Mohamed Elbeialy i Iker González, que ha reaparegut després de recuperar-se de l'operació d'apendicitis. No van jugar ni el bielorrús Vadim Yarashenka i ni els catalans Sergi Grau i Norbert Tauler.

Contra el Múrcia, l’equip va guanyar 4 a 0. Antoine Clement Hachard va vèncer a Javier Soria i Tamas Lakatos. Pel que fa a Mohamed Elbeialy també va guanyar a Tamas Lakatos mentre que Iker González puntuava davant de Miguel Molina. 

I contra l’Irún, el resultat va se de 4 a 1. Antoine Clement Hachard va guanyar dos enfrontaments individuals. El primer contra Oriol Monzó i el segon contra Carlos Franco. L’egipci Mohamed Elbeialy també va fer dos punts després de vèncer a Daniel Palacios i Oriol Monzó. En aquest partit, Iker González va perdre ajustadament contra Carlos Franco. El resultat 2 a 3.

Els de David González han tancat la lliga a la sisena posició amb 10 punts. L'Alacant, cué, ha perdut la categoria. González ja avisava la primera setmana de maig que les promocions es jugarien a partit únic a Antequera, Màlaga. 

Vincios i CER l'Escala, del grup 1 de la Superdivisió Masculina, i San Sebastián de los Reyes i Hispalis de Sevilla, del grup 2, es batran en duel el segon cap de setmana de juny. D'aquests quatre equips, dos se salvaran i els altres dos acompanyaran a l'Alacant i el Leganés a Divisió d'Honor.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar