Publicitat
Publicitat

L'Institut amplia la socialització de llibres a 3er i 4art d'ESO

L'institut el Pedró engega una campanya per a la socialització de llibres. És un projecte conjunt amb l'Associació de pares i la col·laboració de l'ajuntament que enguany s'amplia a tercer i quart d'ESO.

El curs passat l'Institut El Pedró de l'Escala engegava un projecte de socialització de llibres, començant pels cursos de 1er i 3on d'ESO.Ara mateix hi participen més d'un 60 per cent de les famílies, una xifra que va a l'alça.La socialització representa un estalvi important de diners i implica valors ambientals, de sostenibilitat i també de caire social.Pel proper curs el projecte s'amplia a 3er i 4art d'ESO.Hi estan implicat la mateixa escola, l'associació de pares i l'ajuntament de l'Escala.Per participar al projecte les famílies han de pagar dues quotes, una inicial de 70 euros, que entre d'altres inclou la quota de l'AMPA i el material bàsic, i una segona que depèn dels llibres que necessiti cada alumne.L'estalvi de les famílies que participen de la socialització de llibres supera el 50 per cent.

Les famílies dels alumnes que l'any vinent tindran alumnes a l'ESO ja han rebut les cartes on es donen a conèixer tots els detalls.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar