Publicitat
Publicitat

Oberta la convocatòria d'ajuts per la rehabilitació de façanes del nucli antic

L'Ajuntament obre una nova línia d'ajuts per rehabilitar les façanes del nucli antic i retirar aquells elements obsolets i vells, com poden ser antenes. Es poden presentar les sol·licituds fins el 6 d'agost.

Torna a obrir-se una nova convocatòria de subvencions per les persones que acreditin treballs de rehabilitació de les façanes d'habitatges i edificis al nucli antic de l'Escala, en aquest cas, iniciats i finalitzats entre l'1 de gener del 2020 i el 30 de juny del 2021.  En total es subvenciona un 25% de la inversió amb un topall de 4.000 euros per les façanes i de fins a 1.000 euros per la retirada d'elements obsolets i en mal estat. Des del 2016 que es donen aquestes ajudes i ja es comença a fer evident la bona acollida al municipi.

L'objectiu d'aquestes ajudes, incloses en el Pla de Barris, és fomentar entre els propietaris, la millora de les façanes, sigui pintant o retirant aquells elements innecessaris i deteriorats i contribuir, així a una millora de la imatge general del poble.

Les persones que vulguin acollir-se a aquestes subvencions trobaran les instruccions i els documents necessaris per fer les sol·licituds en la pàgina web de l'Ajuntament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar