Publicitat
Publicitat

El CER reactiva activitats com el teatre i la cantadeta d'havaneres

El musical 'El mateix de sempre?' de la companyia Oriart, omple el CER, en les dues sessions d'aquest cap de setmana. El CER reactiva, així, les activitats després de l'aturada obligada per les restriccions del coronavirus. També es recupera la cantadeta d'havaneres el pròxim 19 de juny.

Llargues cues de gent al CER aquest cap de setmana per veure el musical 'El mateix de sempre?', de la companyia Oriart. Un musical fresc i còmic del qual van gaudir prop d'una seixantena de persones, el dissabte, i un centenar, el diumenge. L'espectacle compta amb més de deu números musicals, basats en cançons conegudes de l'imaginari de Disney, coreografies de molts estils diferents i moviment continuat dalt de l'escenari. La intensitat de l'obra i les emocions que desencadena, van atrapar el públic des del primer instant. Des del CER, es valora molt positivament el bon acolliment d'aquesta activitat.

El CER, reactiva així, les activitats, que van quedar aturades per la pandèmia de la Covid-19. Una de les activitats més destacades que recuperen és la cantadeta d'havaneres el pròxim 19 de juny amb el grup Oreig de Mar, al pati del CER. 

Una activitat per la qual ja hi podrà haver un 70% d'aforament, segons la normativa establerta pel Procicat. D'aquesta manera, el CER comença a recuperar la normalitat amb l'esperança de poder seguir oferint activitats d'oci als escalencs i escalenques. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar