Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala puja a la tercera posició després de guanyar La Jonquera (6-1)

La victòria de l'Escala aquesta jornada en el derbi altempordanès contra La Jonquera serveix als escalencs pujar a la tercera posició del grup 1A de la Primera Catalana quan faltes tres jornades per acabar el campionat. Els de Sepu tenen la segona posició a un punt i la primera a cinc.

El FC l'Escala s’ha retrobat amb la victòria a casa contra la Jonquera i s'ha enfilat fins a la tercera posició. Els de Sepu guanyaven ahir diumenge a la tarda per 6 a 1 als fronterers. La primera part, per això, va acabar amb un ajustat 2 a 1.

A la primera part van marcar Gerard Mercader i Pau Castell. Mercader va marcar amb el peu esquerre. Assistència prèvia d’Alagi Jaiteh mentre que Castell va rematar aquesta falta que va posar en moviment Marçal Saenz. Entre el gol de Marcader i Castell va empatar a 1 la Jonquera. El local Zou Moustakim va fer-se una diana en pròpia porteria. S’ha de destacar que jugadors importants com el porter Joan Bayona, el migcampista Alex Alaminos i el davanter Ignasi Massó eren a la banqueta. I jugadors menys habituals com el porter Isac Lucas, Moha Belga i Joel Casado van ser titulars i van complir.

No va ser fins a la segona quan els escalencs van trobar l'encert i van fer els quatre gols restants. Jam Baldeh acabava amb èxit una centrada de Zou Moustakim a l’inici del segon acta, Joel Casado feia el quart després de la gran passada d’Ignasi Massó, el mateix Massó feia l’assistència del cinquè gol, aquesta vegada a Lluís Baldeh i l’última diana la va fer Casado que va aprofitar que el porter no va escapçar el xut de Lluís. Ignasi Massó, al minut 85, va fallar un penal. Destacar també que al minut 72, el central Moha Belgha va ser expulsat per veure la segona targeta groga.

Els tres pròxims partits de l’Escala, i últims d'aquest curs, seran d’infart. Els rivals: Llagostera B, Manlleu i Tona. Traca final.