Publicitat
Publicitat

MedFoto, primer Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània

El Club Nàutic l'Escala i la Fundació Alive, engeguen el MedFoto, el primer Concurs Internacional de Fotografia de la Mediterrània. Els participants poden presentar fins a 15 fotografies, en qualsevol de les categories del certamen, fins al 31 de maig. 

El MedFoto neix de l’acord que van signar el Club Nàutic l’Escala i la Fundació Alive per crear un concurs de fotografia dedicat a tots els vessants del mar Mediterrani, amb la temàtica del mar i les presones. Des del paisatge a la vida marina, des del que passa sobre la seva superfície fins el que passa sota les seves aigües. Així com, les activitats nàutiques professionals, fins a les esportives. És per aquest motiu que, el concurs, ofereix fins a set categories, entre elles una exclusiva per a imtages preses amb dispositius mòbils. 

El MedFoto, és un concurs obert a tothom qui hi vulgui participar. Es poden presentar fins a 15 fotografies en qualsevol de les categories del certamen, fins el pròxim 31 de maig. 

L'objectiu del certamen és el de difondre els valors ambientals i humans de la mar Mediterrània. Un mar molt vinculat a la vila marinera de l’Escala des dels seus orígens. El mar és cultura i història; un medi de treball i d’esbarjo per a l’home i l’hàbitat de milers d’espècies d’animals i vegetals que configuren el seu paisatge. 

El Club Nàutic l’Escala és una associació esportiva sense ànim de lucre que té per objectiu promoure la nàutica esportiva i d’esbarjo donant accés al mar a tothom. La Fundació Alive és una fundació privada que treballa per millorar el coneixement de la biodiversitat mitjançant la recol·lecció, catalogació i difusió d’informació biològica. L’Ajuntament de l’Escala dóna el seu suport al projecte en el marc del seu esforç constant de difusió dels valors i els entorns locals, com a eina per millorar la qualitat de vida de la ciutadania.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar