Publicitat
Publicitat

Cap de setmana de Triumvirat a l'Escala

Aquest cap de setmana es celebra la 25ena edició del Triumvirat Mediterrani de l'Escala. Les places per la majoria de les activitats estan esgotades. Dissabte es centren a Empúries i diumenge a La Riba.

L'Escala recupera aquest cap de setmana el Triumvirat Mediterrani després que la pandèmia impedís que es celebrés l'any passat.Per participar a les activitats programades cal inscripció prèvia.

Dissabte es centren a Empúries amb tallers  d'oficis i artesans romans, de preparat medicinal i de mosaics  i també una gimcana familiar i visites romanes. Les visites s'estan duplicant i triplicant per atendre la demanda i als tallers quasi no queden places.El mateix dissabte a la Plaça Víctor Català s'estrena el Festival Peplum amb la projecció de la pel·lícula Àgora l'Alejandro Amenábar. És una sessió de cinema històric a la fresca presentada per catedràtic d'Història i teoria del cinema Àngel Quintana. Només queden 12 places disponible.Ja diumenge a l'entorn de la Riba es fan tallers d'oficis i artesans romans,de gastronomia romana i d'altres familiars de mosaics, màscares o daus. Per aquests tallers les places s'han esgotatEnguany el Triumvirat recupera l'espai de conferència amb una xerrada vermut a les 12 del migdia a l'Alfolí de la Sal que abordarà el menjar i la salut en temps dels romans. Anirà a càrrec de Carles Buenacasa, professor del Departament d'Història i Arqueologia de la Universitat de Barcelona. Tampoc queden places disponibles.

A les 6 de la tarda es farà la clausura del Triumvirat amb un espectacle familiar pel que sí encara queden places disponibles.Per fer reserva cal accedir via web a inscripcions.lescala.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar