Publicitat
Publicitat

Presentació del Festival Portalblau 2021

Miki Núñez, Andrea Motis i Maria Arnal i Marcel Bagés s'afegeixen a la programació del Portalblau 2021 que s'ha presentat aquest migdia a Empúries. El programa inclou una vintena d'activitats obrint-se a noves disciplines i amb col·laboracions amb altres festivals.

El Portalblau de 2021 recupera certa normalitat després que l'any passat es reduís a la mínima expressió per efectes de la pandèmia.Es celebrarà entre el 15 de juliol i el 17 d'agost.

Creix en número d'espectacles fins una vintena; s'incrementen els espais on es programen actes, amb la incorporació del Clos del Pastor i el Cementiri Mariner; creix en diversitat de disciplines artístiques, amb la recuperació de la dansa i la poesia; i creix en serveis per als espectadors, al forum romà hi haurà servei de restaurant.Pel que fa a les activitats, els concerts ocupen l'eix central.Sis concerts al fòrum i sis més a la Mar d'en Manassa. Al Fòrum, entre el 6 i el 15 d'agost hi actuaran Maria Arnal i Marcel Bagés, Andrea Motis amb Randy Greer, El pot Petit, Oques Grasses, Manel i Miki Núñez A la Mar d'en Manassa, del 29 de juliol al 3 d'agost hi passaran La Faula d'Orfeu, Suu, Manu Guix, Judit Nedermann, Alba Carmona i Dafné Krtharas.A banda dels concerts, la directora del festival destaca la presentació de produccions pròpies del festival.La d'enguany serà la catorzena edició d'un festival que vol mantenir un ferm compromís cultural, social i mediambiental.

L'edició d'enguany es presenta presidida pel lema "l'art és el blau", frase de l'escriptor francès Víctor Hugo. S'entén que el blau és un color especial que pot representar a la perfecció l'esperit de totes les arts.

A nivell de serveis, el festival inclou l'obertura d'un Market amb productes de la Mediterrània per al cap de setmana del 16 i 17 de juliol, una passejada amb sorpreses i la millora de serveis als escenaris principals amb un restaurant al Fòrum Romà i una zona de village a la Mar d'en Manassa.

A la presentació , a banda de la directora del festival hi han intervingut l'alcalde, Víctor Puga, la directora dels serveis territorials de cultura a Girona, Carme Renedo, i la coordinadora del Museu d'Empúries Marta Santos.La sorpresa de la presentació ha estat la pre`sencia del cantant Miki Núñez que ha interpretat un dels seus temes més coneguts.Les entrades pera tots els espectacles ja son a la venda a través del web portalblau.cat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar