Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala perd el liderat a Lloret (6-3)

El FC l'Escala cau a Lloret per 6 a 3 a Lloret i perd el liderat del grup 1A de la Primera Catalana. Amb aquesta derrota, els escalencs han baixat a la tercera posició. En els últims dos partits a domicili, els de Sepu han sumat un punt dels sis possibles.

Ja avisava el president, Miquel Bosch, en aquest plató que el Lloret era i és un dels millors equips de la categoria i és que els lloretencs amb la victòria per 6 a 3 contra l’Escala s’han enganxat al tren de la lliga. La derrota de l’Escala a Lloret l’ha aprofitada el Tona que ha assaltat el liderat després de guanyar al Vic. Els escalencs amb aquest resultat han pedut el liderat i han caigut a la tercera posició. El nou segon és el Llagostera B. Per cert, Marçal Saenz va d’haver d’abandonar el terreny de joc per lesió, que no se sap si serà curta o llarga.

Al minut 14, el local Adrian Exposito trencava l’empat a 0 inicial. Al minut 16, dos minuts després, Fran Chamizo, des de fora de l’àrea, feia més grossa la diferència posant el 2 a 0. I al tram final de la primera part, dos gols més. Al 39, Pau Morer feia el 3 a 0 i al 44, Adrian Exposito posava el 4 a 0. A la segona part, els cinc gols restants. Els dos del Lloret i els tres de l’Escala. Al minut 58, l’Escala feia el primer, obra d’Ignasi Massó. Al minut 61, arribava el 5 a 1 gràcies a l’encert de nou d’Exposito, que aconseguia el hattrick. Aquest gol va ser de penal. Al minut 68, Joel Casado feia el 5 a 2. Al 78, Xavier González signava el 6 a 2. I al tram final, al 86, Gerard Mercader posava el 6 a 3 final.