Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala visita el camp del Lloret, quart classificat

El Lloret serà el tercer obstacle del FC l'Escala de la segona volta del grup 1A de la Primera Catalana. Els de Sepu, que visiten un equip que no perd des de la primera jornada, han sumat quatre punts dels sis possibles en els darrers dos partits. Victòria contra el Bescanó i empat contra el Vic Riuprimer.

El primer equip del FC l'Escala visita Lloret després d'empatar a 1 el passat cap de setmana contra el Vic Riuprimer. Serà la segona jornada que els de Sepu juguen fora de casa. Els escalencs son els líders amb 21 punts mentre que el Lloret és quart amb 16 i no perd des de la primera jornada contra el Tona. Ha guanyat tres partits i n'ha empatat set. El Lloret ha encaixat el doble de gols que l'Escala, dotze. El derbi gironí és diumenge a les dotze del migdia.

Recordem que en el partit de la primera volta, l’Escala va empatar a 0 contra el Lloret. Era el primer enfrontament del 2021. Era el cap de setmana que retornava la Primera Catalana, l'últim cap de setmana de febrer. Aquest derbi gironí va ser intens i distret. Una de les jugades que hagués pogut trencar l’empat a 0 inicial va ser una centrada de Lluís Baldeh que va acabar tocant al braç d'un defensa del Lloret dins de l’àrea. L’àrbitre va interpretar que va ser una mà involuntària, tot i que el braç no estava enganxat al cos. L’Escala va tenir també una altra jugada destacada. La passada de Jam Baldeh a Ignasi Massó. La pilota va estar a punt d’entrar. I pel que fa al Lloret, una de les jugades a subratllar amb florescent, va ser el xut potent d’Adrian Exposito que va fer lluir al nou porter de l’Escala, Joan Bayona.

Pel que fa al segon equip, dissabte a dos quarts de set juga a casa contra el Sant Llorenç de la Muga, cinquè classificat amb 12 punts. Els escalencs son novens amb vuit. En relació amb els juvenils, el juvenil A es desplaça a Porqueres demà dissabte per jugar a les sis de la tarda per disputar el setè partit del curs. 

I el juvenil B juga dissabte a dos quarts d'una al camp del líder Mont-ras després d'aconseguir victòria el passat cap de setmana contra el Palafrugell per 2 a 0. 

El juvenil A és segon del grup 13 de la Primera Divisió mentre que el B és quart del grup 5 de la Segona.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar