Publicitat
Publicitat

Víctor Puga ja és diputat a la Diputació de Girona

L'alcalde de l'Escala ja ha pres possessió del càrrec de diputat a la Diputació de Girona i ha renunciat al del Consell Comarcal. Assumeix aquesta nova responsabilitat amb il·lusió i amb voluntat de contribuir al consens entre govern i oposició.

Víctor Puga ja és, des de l'últim ple, celebrat la setmana passada, diputat de la Diputació de Girona. Tal i com s'havia anunciat abans de les eleccions al Parlament, Puga ha ocupat la plaça que ha deixat vacant Sílvia Paneque, ara diputada al Parlament de Catalunya. Aquesta serà la segona etapa de Puga a la Diputació de Girona, on ja n'havia estat diputat del 2015 al 2019. Per a fer aquest pas, ha hagut de renunciar a la vicepresidència que ocupava al Consell Comarcal de l'Alt Empordà. Fa el salt amb il·lusió i voluntat de consens.

 Preguntat sobre el paper de la Diputació en temes d'actualitat com la tramitació del parc eòlic Tramuntana, Puga va respondre que no és l'organisme provincial qui ha de marcar la definició del model energètic. I aquí va aprofitar per reiterar que els ajuntaments, en aquest tema, estan desatesos per part del govern central i l'autonòmic.

Sobre aquest projecte, els ajuntaments tenen ara vint dies hàbils per exposar el seu parer sobre l'impacte ambiental del parc eòlic.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar