Publicitat
Publicitat

Queixes pels partits ajornats i pels descensos

El FC l'Escala s'ha posat en contacte amb la Federació Catalana de Futbol perquè considera que els partits ajornats s'haurien de recuperar amb un termini d'un mes. I és que el duel entre Vic - Llagostera B, dos equips que lluiten per ascendir, es jugarà cinc setmanes més tard i això seria adulterar la competició. 

El FC l'Escala ha detectat en les darreres setmanes que hi ha partits ajornats que es recuperaran massa tard i considera que hi hauria d'haver una data límit. L'enfrontament entre Vic - Vic Riuprimer s'havia d'haver jugat el 4 d'abril i es va recuperar el 21, però el Vic - Llagostera B, que s'havia de disputar el cap de setmana 17 i 18 d'abril, no es jugarà, en principi, fins al 25 de maig. Passarà més d'un mes.

El president de la FCF, Joan Soteras, ha dit públicament que proposarà que no hi hagi descensos de Primera a Segona Catalana ni de Tercera a la Quarta. Per alguns això és adulterar la competició. La pregunta és si hi haurà ascensos de Quarta a Tercera i de Tercera a Segona. Al grup 16 de Tercera, el Bisbalenc, juntament amb AE Roses i Viladamat, lluita per ascendir. Confien a què sí que hi hagi ascensos.

El periodista esportiu Said Sbai opina que les lligues quedaran descompensades. 

A la Tertúlia de Canal10 Empordà també es va parlar d'un compte de Twitter que es diu "Per una FCF dels Clubs", un compte que denuncia públicament com president i delegats estarien contractant a familiars seus per treballar i cobrarien més de trenta-cinc mil euros anuals.

També es va debatre sobre la campanya que ha impulsat la FCF juntament amb Mossos d'Esquadra, la de #JoJugoNet, que té com a objectiu que no hi hagi comportaments violents als camps de futbol. Unes imatges que tots recordarem son els aldarulls que va haver-hi en un partit de Tercera Catalana entre el Bon Pastor i el Carmelo.

A la Tertúlia Esportiva també es va tractar la Superlliga i la presidència del FC l'Escala. Miquel Bosch va deixar molt clar que vol plegar el càrrec si o sí.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar