Publicitat
Publicitat

La Marató d'Empúries té nova data

Aquest diumenge és el primer diumenge de maig i en un any normal s'hagués fet la Marató d'Empúries, però per segon consecutiu que no es pot fer. L'organització ha ajornat la cursa fins al 24 d'octubre, data en què probablement aquests tipus d'esdeveniments siguin ja siguin acceptats pel Procicat.

Si la pandèmia no hagués entrat a les nostres vides, aquest pròxim diumenge 2 de maig s’havia d’haver fet la Marató d’Empúries, però per segon any consecutiu no es podrà fer en aquesta data. L’organització ha proposat una data alternativa, la del diumenge 24 d’octubre. L'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de l'Escala, amb el suport de la Federació Catalana d'Atletisme, organitzaran la setzena edició de la Marató, que coincidirà amb el 43è Campionat de Catalunya de Mataró. Serà en la prova dels 42 km i 195 metres on es decidiran els campions catalans d'aquesta modalitat atlètica per a l'any 2021. També es podrà escollir entre la mitja marató i la cursa popular dels deu quilòmetres.

La primera Marató d’Empúries no realitzada va ser la de 2020 que va ajornar-se fins al 15 de novembre, però finalment al setembre es va suspendre definitivament arran de la mala situació sanitària. L'organització té ganes també de recuperar, per la vigília, les curses infantils i la cursa de cinc quilòmetres que omplen el passeig d'Empúries de llum i de color. Veurem si aquest any, la Marató, un dels actes més multitudinaris, torna al calendari esportiu escalenc.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar