Publicitat
Publicitat

El pavelló torna a ser escenari de partits

Aquest cap de setmana el pavelló ha estat escenari del primer partit amistós des que va arribar la pandèmia. El sènior femení va enfrontar-se al sub-25 del Verges i els espectadors, pocs perquè l'entrada encara és limitada, van poder comprovar que les jugadores segueixen jugant a un gran nivell.

El marcador ha tornat a il·luminar-se. La gent, poca, ha tornat al pavelló i les jugadores s'han vestit de curt. Aquest cap de setmana, el pavelló s’hi ha jugat el primer partit des que va esclatar la pandèmia. El sènior femení s'ha enfrontat al sub-25 del Verges després de fer molts entrenaments. Aquest era el segon partit amistós que jugaven perquè recordem que les de Susi Martí i Pau Esponellà van visitar la pista del Bisbal Bàsquet el passat divendres 19 de març.

Aquest dissabte a la tarda vam tornar a veure a Eva Guinart, Laia Cuspinera, Laura Casals, Carla Herrera, Anna Serrano, Mercè Bolasell, Maria de Ros, entre altres, i vam conèixer a noves jugadores com la de Neus Bermejo. Les escalenques van fer un gran partit.

Recordeu quin va ser l’últim partit d’aquest equip al pavelló? Doncs va ser el 7 de març de 2020. El duel era contra el Palamós. El marcador 65 a 60. Va ser l’últim partit d’Anna Casabella amb l’equip. La Peke va fer 39 punts.

Dissabte també havia de jugar el sènior masculí contra el Salt, però es va acabar ajornant.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar