Publicitat
Publicitat

El xinès Chih-Wei Yeh no jugarà amb el CTT CER l'Escala

Contratemps pel CTT CER l'Escala. El club ens ha explicat que el jugador xinès Chih-Wei Yeh no podrà venir aquesta temporada perquè encara no està vacunat i és per aquest motiu que el delegat, David González, podria tancar un fitxatge en els pròxims dies per ajudar l'equip a lluitar per la salvació. 

El xinès Chih-Wei Yeh aquesta temporada no jugarà amb el CTT CER l'Escala. No perquè no vulgui sinó perquè per venir hauria de vacunar-se i això no serà possible fins d'aquí a uns mesos. Yeh va ser clau l'any passat a la lliga i a la Copa del Rei on l'equip anxover va quedar segon. Baixa molt important pel CER que veu com la Superdivisió Masculina li comença a fer pujada. Sense anar més lluny, aquesta jornada la ha tancada a l'última posició després de perdre per 4 a 0 contra el Múrcia i contra l'Irún Leka Enea.

Segons ha pogut saber Ràdio l'Escala i Canal10 Empordà, el CER, per capgirar la situació, estaria buscant un substitut a Chih-Wei Yeh. El club escalenc vol incorporar una primera espasa.

El club estaria treballant per fer possible aquest fitxatge, necessari per lluitar juntament amb el biolorrús Vadim Yaraskenka i els locals Iker González, Norbert Tauler i Sergi Grau per assolir la permanència que aquesta temporada serà molt cara. El fitxatge arribaria a la segona volta. És a dir, en cas que s'incorporés, el nou jugador debutaria el pròxim dissabte 8 de maig a casa contra l'Alacant, un partit clau per la salvació. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar