Publicitat
Publicitat

Pau Ribas deixa el Banyoles per voluntat pròpia

Pau Ribas ha decidit fer un pas al costat. El lateral escalenc ha deixat de ser jugador del Banyoles. El jugador, de trenta anys, havia fitxat pel club banyolí a l'estiu, juntament amb Botxi Minic, perquè el tècnic Pitu Batlle volia comptar amb ell. Ara a Banyoles només hi queda Botxi, que està lesionat.

El lateral dret de 30 anys Pau Ribas ha deixat el Banyoles per voluntat pròpia després d'haver jugat onze partits aquest curs, nou com a titular i dos com a suplent. La participació de l'escalenc ha estat de 733 minuts. Ribas amb l'arribada del nou entrenador ha anat perdent importància dins l'equip i aquest podria haver estat el motiu pel qual ha decidit per un pas al costat.

Ribas, que va fitxar pel Banyoles a l'estiu passat, ha confessat a les xarxes socials, concretament a Twitter, que està molt agraït al Banyoles i a tota la gent que hi ha darrere per la confiança que han dipositat amb ell i afegia també que s'ha sentit orgullós d'haver defensat l'escut banyolí des de la tercera setmana d'octubre. El club li agraeix la seva honestedat, sinceritat i compromís.

El futur de Pau Ribas ara mateix és una incògnita.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar