Publicitat
Publicitat

Propostes infantils la tarda de Sant Jordi 2021

Les propostes infantils de Sant Jordi com el taller d'enquadernació a la Riba o les activitats a l'escola Esculapi, agafen el relleu de les propostes matinals durant la Diada.

La Diada de Sant Jordi, va agafar un altre aire de cara a la tarda apostant per activitats pels més menuts. Així a la zona de la Riba es va instal·lar un espai per portar a terme el taller d'enquadernació per a nens i nenes a partir de 8 anys. Un taller seguit per uns deu infants i on tots van acabar construint la seva pròpia llibreta des de zero. Tots van aprendre diverses tècniques com cosir, perforar i decorar el seu material. Un taller a càrrec de Carmina Ontiveros de Tretze cultura. Una activitat que va estar acompanyada durant tota la tarda per un excel·lent temps i un ambient molt agradable a tot l'entorn de la platja. 

 Per la seva banda l'Esculapi va programar 'La Llegenda de Sant Jordi', la versió que van fer les families de l'Escola. On els pares i mares de l'AMPA actuaven i els nens feien d'espectadors. Una proposta divertida, explicant la llegenda a ritme de diverses cançons i acabant al mig del públic amb sorpresa inclosa.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar