Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala, poc fi, empata contra el Vic Riuprimer (1-1)

El primer desplaçament de la segona volta acaba amb un empat a 1. El FC l'Escala no va poder superar el Vic Riuprimer. A l'equip de Sepu li va faltar ser més precís i més encertat. Tot i l'empat, el conjunt escalenc segueix liderant la classificació i continua essent la plantilla menys golejada i la més golejadora.

El FC l’Escala va estar imprecís i poc encertat. L’equip de Sepu li va costar entrar al partit. La prova és que ja al minut 6, els locals, el Vic Riuprimer, trencaven l’empat a 0 inicial. Joan Farrés des de fora de l’àrea va fer una centrada a Sergi Puig, que amb el cap, superava a Joan Bayona. Amb l’1 a 0 en contra, Ibrahim Ahiayouch va estar a punt d’empatar gràcies a la gran assistència de Sergi Resta, però el porter Arnau Soria va estar encertat.

I ja a la segona part, l’Escala va equilibrar el marcador amb la diana de Lluís Baldeh. Ignasi Massó la passava a Marçal Saenz i el de Bàscara feia l’assistència a Baldeh, que amb la cama esquerra trobava forat a la porteria defensada per Arnau Soria. I al tram final, Ferran Sadurí va posar a prova a Bayona en dues ocasions. La primera el porter de l’Escala va enviar la pilota a fora i la segona va treure l’esfèric fora de l’àrea. El partit es va acabar amb una falta favorable a l’Escala. Denilson Rivas no va poder trencar l’empat a 1 inicial amb aquesta pilota parada.

Sepu admet que l’equip va estar poc fi amb la pilota i que el resultat és just mentre que el Riuprimer està satisfet per haver tret un punt al líder.

Tot i l’empat a 1, l’Escala seguirà per tercera setmana consecutiva a la posició més alta del grup 1A de la Primera Catalana. El Tona amb la victòria contra el Palamós s'ha posat a un punt dels escalencs. Pel que fa al Vic Riuprimer fa tres partits que no part. Empats a 1 contra la Jonquera i l'Escala i victòria per 1 a 2 contra el Vic.