Publicitat
Publicitat

Sergi Franch farà el repte de les dotze hores

El vogador escalenc Sergi Franch, juntament amb el seu equip Ocean Cats, s'està preparant per assolir un rècord mundial. El repte consistirà a fer vint-i-quatre hores seguides amb l'ergòmetre. El desembre en van fer vuit i aquest cap de setmana intentaran aconseguir les dotze.

L'equip d'Ocean Cats, on hi ha accent escalenc amb la participació de Sergi Franch aquest dissabte, a Palamós, es prepara per superar un altre repte, el segon. El primer va ser el passat desembre, que consistia a fer vuit hores d'ergòmetre sense parar. I el segon no serà de vuit sinó de dotze. 

Tot això per assolir el rècord mundial el pròxim mes de maig, que serà el d'estar enganxats a l'ergòmetre durant vint-i-quatre hores.

I ja al juliol, l'equip té programada una travessia de 450 quilòmetres que anirà de Palamós a Mallorca i de Mallorca a Palamós. Una regata més per arribar al desembre de 2022, data subratllada per tots perquè serà el moment de fer la regata internacional a rem que transcorrerà entre l'illa canària de la Gomera i l'Antigua al Carib.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar