Publicitat
Publicitat

Dissabte portes obertes a Ballmanetes

L'Escola Bressol Municipal Ballmanetes celebra dissabte la seva jornada de portes obertes, ho farà aplicant tota la normativa covid. Per aquest motiu cal demanar cita prèvia, actualment ja hi ha 12 famílies inscrites, però encara hi ha places disponibles.

L'escola bressol o llar d'infants és un dels primers entorns de socialització dels nens i nens on accedeixen per primera vegada al sistema educatiu i on comencen una etapa en la qual aprenen a desenvolupar aptituds i valors. L'elecció del centre és una decisió important per a les famílies, i les jornades de portes obertes són la millor eina per seleccionar l'escola o llar. Per aquest motiu, l'escola bressol Ballmanets de l'Escala celebra aquest dissabte dia 24 la jornada de portes obertes, ho farà amb dos torns i aplicant la normativa covid establerta. Avui hi ha dotze famílies inscrites, però encara hi ha places disponibles. És imprescindible demanar cita prèvia, trucant al telèfon 972 77 45 22. 

 

Els pares que assisteixin a les jornades de portes obertes, torbaran l'escola decorada amb elements de Sant Jordi, i és que fins a finals d'abril els més menuts de la vila descobreixen tot jugant els elements principals d'aquesta diada. Després de les jornades arribarà la sol·licitud de preinscripcions del 3 a l'11 de maig i també serà imprescindible demanar cita prèvia.

Aquest procés només l'han de tramitar les famílies amb nens nascuts a partir del 2019, ja que els alumnes que continuen un curs més al centre ja disposen de plaça pròpia. 

L'objectiu és que al mes de setembre es pugui oferir el servei a totes les famílies que el sol·licitin. Cal presentar tota la documentació bàsica i també específica en cas de necessitats o casos especials. Per qualsevol dubte o per demanar cita prèvia cal trucar al 972 77 45 22.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar