Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala comença la segona volta contra el Bescanó

Comença la segona volta del grup 1A de Primera Catalana i l'Escala vol mantenir el liderat una setmana més. Aquest diumenge, el rival és el Bescanó, un equip que històricament a l'Escala no se li ha donat massa bé. Dels últims sis enfrontaments contra els Blaus, dos empats i quatre derrotes.

El FC l'Escala enceta la segona volta a casa contra el Bescanó després de guanyar el Tona i assaltar per primer cop el liderat del grup 1A de la Primera Catalana. Els escalencs tenen 17 punts, que son les cinc victòries i els dos empats,  i els bescanonins 14. Els Bruno Milanesio han guanyat quatre partits, n'han perdut quatre i n'han empatat un.

Sepu no podrà comptar amb Alex Alaminos, que va ser expulsat diumenge al minut 89. Va veure dues targetes grogues. 

El partit serà diumenge a les 16 hores de la tarda. Les dues últimes visites del Bescanó a l'Escala han acabat amb un empat a 0. El 3 de desembre de 2017 amb Ricard Ferrer i el 12 de maig de 2019 amb Sepu. Aquests dos últims partits van ser quan els dos conjunts jugaven encara a Segona Catalana. 

Els escalencs, però, en els últims sis enfrontaments contra els blaus, que estan jugant per primera vegada a la màxima categoria del futbol català, no han pogut guanyar. A Bescanó, per exemple, quatre derrotes en els darrers quatre partits. Desfetes per 3 a 0 (Albert Gasca), 3 a 1 (Ricard Ferrer), 2 a 1 i 1 a 0, aquest últim resultat l'1 a 0 va ser el resultat de la primera volta. L'autor del gol bescanoní va ser Brice Keumanga. Va ser el primer partit postpandèmia. 

Pel que fa al segon equip juga dissabte a dos quarts de set a casa contra el Cabanes. I els juvenils, l'A dissabte a dos quarts d'una juga a Olot, un equip que ha jugat dos partits i els dos els ha guanyat per 2 a 3. Un contra Bisbalenc i l'altre contra el Porqueres. Els escalencs busquen el 5 de 5.

I el B juga diumenge a dos quarts d'una al camp del Global Palamós després de perdre el passat cap de setmana, a casa, contra el Sant Pere Pescador per 1 a 3. Els d'Antoni Batlle volen retrobar-se amb la victòria.

I amb relació al tennis, l'aleví femení s'estrena dissabte a les 15 hores a la pista de l'Aro. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar