Publicitat
Publicitat

Nova targeta moneder per facilitar aliments a famílies vulnerables

La distribució d'aliments a famílies vulnerables es gestionarà a partir d'ara a través de targetes moneder. L'Escala acaba de signar amb el Consell Comarcal de l'Alt Empordà el conveni que ho farà possoble.

El conveni de cooperació entre Ajuntament de l'Escala i Consell Comarcal de l'Alt Empordà es fonamenta en la necesitat de donar resposta a la necessitat de facilitar els aliments necessaris per a una bona alimentació a aquelles famílies més vulnerables. La novetat principal del nou sistema és que s'evitaran les cues que es formaven al servei municipal de distribució d'aliments, amb el qual es dignifica la forma de distribució i  

 proposta de facilitar aliments a famílies vulnerables però en lloc de fer-ho a través de la distribució d'aliments, es farà per uns istema de targetes que dignifica la forma de repartiment alhora que permet a les famílies que adquireixin els productes bàsics segons les seves necessitats i quan les necessiten.L'aportació econòmica de l'Escala per aquest nou sistema de targeta moneder serà de 60 mil euros, incloent-hi tant la compra d'aliments com les targetes i el programa de gestió del sistema.

El conveni va ser aprovat per unanimitat en la darrera sessió plenària municipal. Tots els grups van coincidir en valorar la millora que significa aquest nou model.

Al respecte, la regidora de serveis socials va aclarir que el nou model no significarà més feina del personal de l'àrea i que el conveni amb el Consell Comarcal s'ha treballat paral·lelament a les principals poblacions de l'Alt Empordà.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar