Publicitat
Publicitat

Les Anxoves Fill de J. Callol i Serrats reben el distintiu de l'Estratègia Marítima de Catalunya

L'Espai de difusió, degustació i comercialització de l’anxova de Fill de J. Callol i Serrats ha rebut el distintiu de l'Estratègia Marítima de Catalunya. El projecte és una de les 6 iniciatives premiades del GALP Costa Brava. 

Les anxoves Fill de J. Callol i Serrats, està treballant en la creació d'un nou espai de difusió, degustació i comercialització de l'anxova al centre del poble. Tot i que l'obertura al públic està prevista a mitjans de juny, la iniciativa ja ha rebut alguna distinció, com la de l'Estratègia Marítma de Catalunya, que es va lliurar en el marc de la Jornada sobre el Desenvolupament Local Participatiu al GALP Costa Brava. L'empresa té origen al 1847, i ha anat evolucionant el procés i els productes.

L'objectiu d'aquest nou espai de difusió es fer xerrades amb cuiners, degustacions i maridatges i d'aquesta manera crear sinergies entre els productors de la zona.

A més a més, l'empresa formarà al seu personal, perquè puguin informar als visitants de tot el procés d'eleboració de l'anxova.

L’objectiu d’aquests distintius, que enguany s’atorguen per segon cop, és reconèixer aquelles iniciatives que hagin contribuït a la implantació de l’Estratègia marítima de Catalunya, una eina consensuada entre tots els departaments de la Generalitat per impulsar un desenvolupament sostenible i respectuós envers l’ús de la mar, la creació i el manteniment d’ecosistemes marins resilients, la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i un marc de governança innovador que garanteixi l’operativitat. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar