Publicitat
Publicitat

Encàrrec al Consorci de la Costa Brava per a la construcció i gestió de l'ETAP

El Consorci d'Aigúes de la Costa Brava es podria fer càrrec de la construcció i gestió de l'ETAP de l'Escala. Els partits de l'oposició pateixen per la pèrdua de titularitat de la instal·lació i per la externalització del servei. El govern assegura  que serà una instal·lació pública que possibilita molts avantatges.

L'equip de govern  de l'Escala vol encarregar al Consorci d'Aigües de la Costa Brava la construcció i la gestió de l'Estació de Tractament d'Aigua Potable del municipi, la ETAP.Per tal de fer-ho possible s'ha aprovat un conveni amb l'entitat, amb el  que pot demanar una subvenció a l'Agència Catalana de l'Aigua.

En aquest cas, l'ajuntament renunciaria a la subvenció que té per l'obra i seria el Consorci qui es faria càrrec de l'ETAP.Esquerra republicana té dubtes sobre aquest canvi entenent que l'Escala perd la titularitat de la instal·lació.Gent de l'Escala lamenta la possibilitat del canvi de titularitat, afegint que s'hauria de poder escollir entre més opcions.Pel que fa a En Comú l'Escala es pateix per la externalització del servei, que es perdi la gestió pública.L'equip de govern insisteix en una gestió pública assegurada , amb participació de l'Escala i amb avantatges importants en cas d'imprevistos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar