Publicitat
Publicitat

S'allarga el procés d'inscripció als tallers de dansa

L'Escola de Música El Gavià, pròrroga una setmana més el període d'inscripció als tallers de dansa. Els tallers es fan els dimecres distribuïts per grups d'edat. Les classes començaràn el 21 d'abril. 

L'Escola de Música Municipal El Gavià, vol donar una oportunitat a la dansa. Una modalitat artística que no s'ofereix a l'Escala. El projecte es va posar en marxa l'any passat però es va haver de suspendre per l'esclat de la pandèmia. 

A principi d'any, es van portar aquests tallers als centres educatius de l'Escala. Una experiència que va ser tot un èxit. 

L'oferta és molt variada. Dansa teatre, zumba, Dansa Oriental i Dansa Fusió i Mix Danses amb especial incís als balls de Tik Tok. 

Com a novetat, aquest any s'inclou en l'oferta de tallers, el d'expressió corporal i iniciació per a nens de 3 a 7 anys. 

Els cursos tindran lloc els dimecres, i l'horari va en funció dels grups d'edat. Les inscripcions, recordem, s'allarguen fins el dia 20 d'abril, i es pot fer a través del lloc web de l'Escola de Música, www.elgavia.org

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar