Publicitat
Publicitat

El Futbol Base no s'ha aturat tot i el confinament comarcal

Aquesta vegada les competicions territorials han sobreviscut tot i estar en confinament comarcal des de divendres. Els jugadors poden sortir de la comarca en cas que hagin de jugar partits fora d'ella i els desplaçaments amb autocar també estan permesos. També poden entrar espectadors als terrenys de joc.

El divendres tornàvem al confinament comarcal. Un anunci que es produïa el passat dimecres, avui fa justament una setmana. Molts ja pensaven que s’aturaria la competició, però aquesta vegada no ha estat així. Continuen la Primera, Segona, Tercera i Quarta Catalana. Una decisió que ha estat molt ben rebuda pel futbol base.

Està permès sortir de la comarca per anar a jugar partits, també que hi hagi més d'un grup bombolla dins d'un mateix cotxe si s'ha de fer un trajecte i també fer el desplaçament amb autocar. 

El que tampoc s'ha prohibit és l'entrada d'espectadors al camp. Tot i que la competició segueixi, sempre s'haurà d'estar ben atent a les compareixences del Govern que fa setmanalment.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar