Publicitat
Publicitat

Urbaser seguirà fent la recollida d'escombraries i neteja viària 8 anys més

El ple del mes de març dona llum verda al nou contracte de recollida d'escombraries i neteja viària, que seguirà prestant l'empresa Urbaser per més de tres milions d'euros anuals. L'oposició recela de l'empresa entenent que durant els últims mesos no ha ofert un servei en condicions.

L'empresa Urbaser serà l'encarregada de la recollida d'escombraries i la neteja viària de l'Escala durant els propers 8 anys.Ho ha aprovat el ple municipal de març per un import de 3 milions 35mil euros per any.Això són 400mil euros més que en l'anterior contracta, una xifra que l'equip de govern atribueix a les millores que s'implanten a partir d'ara.Des de l'oposició es lamenta que Urbaser hagi estat la única empresa que s'ha presentat al concurs, considerant amés que els últims mesos el servei ha estat deficient i per tant s'adjudica el servei a una empresa que no genera confiança. Esquerra i Gent de l'Escala s'abstenien.Junts per Catalunya hi votava a favor sense fer cap comentari i En Comú l'Escala en contra defensant la gestió pública dels serveis essecials.Des del govern Robert Figueras entenia que totes les mancances comentades per l'oposició es resoldran amb la nova contracta.

L'alcalde Víctor Puga responia Albert Pons dient que s'han estudiat altres models per oferir aquests serveis i que per ara aposten per l'actual.Afegia que es substitueix un contracte antic aprovat 10 anys enrere on la situació era totalment diferent a l'actual.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar