Publicitat
Publicitat

La 23ena edició de la Beca de Primavera es farà a la tardor

L'Ajuntament de l'Escala recupera la Beca de Tardor i en convoca el concurs. D'aquesta manera, no es perd l'edició d'enguany de la Beca de Primavera, que serà per l'artitsta barceloní, Marc Larré, guanyador de l'edició del 2020, que es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. 

El 2021 tindrà dues Beques de Primavera. Una serà per l'artista barceloní, Marc Larré, guanyador de la 22ena Beca Internacional de Primavera del 2020, i que es va haver de suspendre a causa de la pandèmia. L'altra, la que correspondria al 2021, es farà, excepcionalment, a la tardor, d'aquesta manera no es perd cap edició, ja que des de l'Ajuntament, s'ha considerat important que donada la situació es segueixi donant suport als artistes. 

Enguany, també s'impulsa la relació amb les escoles i es faran visites a la Casa Forestal de Sant Martí d'Empúries i a les exposicions. 

L'Ajuntament de l'Escala, va valorar l'opció de suspendre l'edició d'aquest any de la Beca de Primavera, però, finalment, es va optar per mantenir-la, ja que donar suport al sector cultural, era molt important, en un any on les activitats culturals s'han vist molt afectades per les restriccions de la pandèmia.

Les bases per la 23ena edició de la Beca de Primavera, ja estan publicades a la web de l'Ajuntament de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar