Publicitat
Publicitat

Albert Om presenta El dia que vaig marxar

Albert Om presenta "El dia que vaig marxar" a l'Alfolí. Un llibre a mode d'homenatge als seus pares i la gent de la seva generació.

El títol del llibre "El dia que vaig marxar" evoca el viatge que Albert Om va fer a la Provença francesa l'any 2015, quan va tenir la necessitat de fer un parèntesi a la seva vida i desaparèixer del primer pla mediàtic. El llibre acaba essent bañat pels records d'una època passada i vé a ser un homenatge als seus pares i la gent de la seva generació.

Aquells tres mesos que va passar Om a Aix-en-Provence li van servir per recordar una època en què França era tot un símbol de llibertat

La presentació es va fer a l'Alfolí de la Sal diumenge al migdia. Albert Om va fer gala del seu estil distès i proper, a voltes còmic, que va embadalir la trentena d'assistents que omplien les places disposades per a l'ocasió.

En aquella estada de desconnexió a la Provença, Om va fer coneixences, tant de persones com de paraules.

Va ser una fugida per desaparèixer temporalment. Però Om reconeix que ara, amb la publicació del llibre, es dóna la paradoxa que s'ha ensenyat molt més que en tot el que havia fet abans. El llibre l'ha editat Univers llibres i ja s'entreveu com un dels atractius per al sant Jordi vinent.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar