Publicitat
Publicitat

El juvenil A manté el liderat amb el hattrick de Martí Montsuñer (6-0)

El juvenil A del FC l'Escala segueix liderant el grup 13 de la Primera Divisió després de guanyar aquesta jornada el Gironès Sàbat per 6 a 0. Martí Montsuñer aquesta jornada ha fet tres gols. Els de Boran Minic son els màxims golejadors i els menys golejats.

L'Eduard Pons i en Martí Montsuñer son dos jugadors del juvenil A de l'Escala, concretament un dels dos porters i un dels davanters. Els dos es mostren contents perquè aquest cap de setmana han aconseguit el quatre de quatre. Els de Botxi Minic segueixen sense perdre i son els líders del grup 13 de la Primera Divisió.

Aquest dissabte al migdia, els escalencs superaven per 6 a 0 al Gironès Sàbat, amb un hattrick de Martí Montsuñer. En el minut 18, Martí Montsuñer trencava l’empat a 0 inicial. L’assistència va ser d’Antonio Montenegro, autor del segon gol escalenc.

A la segona part, Joel Capel feia el 3 a 0. Concretament va ser al minut 48. La jugada la comença Pol Britos que fa un desplaçament llarg cap a Antonio Montenegro i el dorsal 14 fa una passada enrere cap a Martí Montsuñer que topa amb la defensa i la pilota cau a peus, de nou, de Pol Britos que assisteix cap a Joel Capel i troba forat.

En el minut 60, el 4 a 0, obra de Martí Montsuñer. Tot comença amb una falta del Gironès. L’Escala fa el contraatac i el capità avança molts metres fins fer la passada enrere cap a Joan Pons, que no remata bé i ho aprofita Montsuñer que marca amb el peu esquerre.

El 5 a 0 va ser al 66. En aquest cas en una jugada a pilota parada. Pol Britos va trobar bé el cap de Montsuñer que signava el tercer gol del partit.

I Antonio Montenegro tanca la llauna al minut 89 posant el 6 a 0 final en una jugada de contraatac. Lamin Jabbi busca al capità, que sol, aconsegueix superar el porter del Gironès Alex Fajardo.

Eduard Pons, també el seu germà Joan, aquesta jornada s'han enfrontat al seu exclub.

L'entrenador està molt content amb l'equip que ha fet onze gols en quatre partits i només ha encaixat un gol en contra.

I és que jugui qui jugui els resultats surten igual.