Publicitat
Publicitat

El FC l'Escala assalta la primera posició (1-0)

L’Escala és el nou líder del grup 1A de la Primera Catalana després de superar el Tona per 1 a 0. Escalencs i tonencs, però tenen 17 punts. El conjunt escalenc tanca la primera volta essent l’equip més golejador i menys golejat.

El FC l’Escala és a l'esglaó més alt del grup 1A de la Primera Catalana després d'aconseguir els tres punts contra el Tona, que arribava a l'Alt Empordà essent el líder. El resultat va ser d'1 a 0. Victòria per la mínima. El partit va ser molt entretingut, arribades constantment a les dues àrees. Però en només una ocasió la pilota va entrar a porteria. Era el minut 33 quan Ibrahim Ahiayouch aconseguia batre a Carles Blanquera, exporter del FC l'Escala. El dorsal 9 pentinava la pilota amb el cap per endreçar la jugada. L'assistència va ser d'Ignasi Massó.

El Tona va marxar trist i amb poc premi segons el seu entrenador Ricard Farrés.

L’anècdota del partit va ser a la segona part. Va caure un fort xàfec i la pilota no podia gairebé ni circular. Moltes patinades i mala visibilitat.

Els dos equips han acabat amb deu jugadors. El visitant Pol Serra va veure la targeta vermella directa per fer una falta al lateral dret escalenc Zou Moustakim i Alex Alaminos va abandonar el terreny de joc perquè va veure dues targetes grogues. La primera la va veure al minut 40 per fer falta a Eveli Noguera i la segona per simular un penal.