Publicitat
Publicitat

Antoni Batlle respon si serà el pròxim president del FC l'Escala

El FC l'Escala segueix buscant un nou president pels pròxims sis anys. A Miquel Bosch se li acaba el mandat el mes de juny i de moment no hi ha cap candidat ferm. Els dos únics noms que s'han conegut son els de Marc Bosch, germà de l'actual president, i Antoni Batlle, expresident del club. 

Antoni Batlle ha contestat als mitjans de comunicació locals a la pregunta de si tornarà a ser el president del FC l'Escala. Batlle ja ho havia estat, va deixar de ser-ho, però va seguir a la junta directiva de Miquel Bosch, després va desvincular-s'hi però seguia entrenant a algun equip del futbol base i també ajudant a un dels coordinadors del club. Però serà o no serà Antoni Batlle el pròxim president del club?

La primera pista ens la va donar el seu germà Pitu Batlle en una entrevista que va concedir a l'Esports10 de Canal10 Empordà. 

Abans que saltés el nom d'Antoni Batlle va sortir el nom de Marc Bosch, el germà de l'actual president. De fet, va dir que si ningú estava disposat a ocupar aquest càrrec doncs que ell faria el pas. Les declaracions les va fer en el marc de la presentació de la nova temporada, dia en què va fer acte de presència Sandro Rosell. Aquí Marc ja actuava com a president interí.

Finalment el seu germà Miquel va explicar en una entrevista que Marc havia fet un pas enrere per les incerteses que en aquell moment hi havia a causa de la pandèmia.

El procés electoral que es va obrir, el passat 2 de juliol, va quedar desert i Miquel Bosch ha seguit com a president. El mandat finalitza el mes de juny. De moment, ni Antoni Batlle ni Marc Bosch accediran a la presidència del club. Hi hauria un tercer candidat?

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar