Publicitat
Publicitat

El palista Norbert Tauler fa dos podis al campionat de Catalunya

El palista del primer equip del CTT CER l'Escala, Norbert Tauler, ha tancat un gran cap de setmana al campionat de Catalunya que s'ha disputat a Valls. El palafrugellenc ha aconseguit dos podis a les categories sub 21 i juvenil. 

El palista del primer equip del CTT CER l'Escala, Norbert Tauler, ha fet dos podis als campionats de Catalunya a Valls. Ha quedat sotscampió a la categoria juvenil i tercer a la competició sub21. Dos bons resultats que sumades a les dues victòries que va aconseguir Tauler en el debut de la Superdivisió a Alacant contra Raul Moreno i Diego Lillo han fet que el palista del CER hagi tingut un bon inici de temporada.

Pel que fa a Àlex, a infantils, i Sergi Grau no van poder superar la ronda dels setzena de final del quadre mentre que David Portell va quedar tercer del grup, però malauradament no va poder accedir al quadre final. Recordem que l'estatal es va ajornar a finals de gener perquè era inviable reunir a quatre-cents participants en un mateix espai. La competició es disputarà, si res no canvia, el maig i juny.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar