Publicitat
Publicitat

Presenten candidatura per organitzar el mundial d'Optimist de 2023

El Club de Vela Ballena Alegre ha donat a conèixer el seu projecte amb l'objectiu de poder organitzar el mundial d'Optimist del 2023. El club està treballant conjuntament amb el Club Nàutic l'Escala per fer un cicle de regates i activitats de formació per donar forma en aquesta candidatura.

El Club de Vela Ballena Alegre ha fet pública la seva candidatura per organitzar el Campionat de Món d'Optimist l'any 2023. L'avala una llarga experiència durant més de vint anys amb campionats i regates amb proves d'embargadura com el mundial de Windsurf, que va començar el 1999 i que continua fins a l'actualitat, el Campionat d'Europa de 29er, l'European Championship Youth de Kitesurf, la Copa d'Espanya de Catamarans, l'Europeu i Mundial de Catamarà F18 i el prestigiós Clínic de formació de joves regatistes d'Optimist - WindBA durant més de deu anys. 

Els pròxims esdeveniments de vela lleugera previstos son l'organització de l'Hobie Multi European Championship 2021 i els 23rd Hobie 16 Worlds al 2022, consolidant un equip de treball de reconegut prestigi en l'àmbit internacional, que en cada esdeveniment ofereix als participants el millor escenari de competició, combinat amb una àmplia oferta d'activitats i espais per compartir experiències entre els regatistes de diferents nacionalitats.  

L'èxit de la candidatura internacional dependrà de múltiples factors i el Club de Vela Ballena Alegre està planificant amb el Club Nàutic l'Escala un cicle de regates i activitats formatives per a joves regatistes que inclouen les candidatures del Campionat de Catalunya 2022 i del Campionat d'Espanya 2023.

Totes elles, destinades a la promoció de les regates de la zona, que associades a les activitats de formació, signifiquen un impuls i consolidació de la flota d'Optimist a la Costa Brava-Pirineu de Girona, Catalunya i Espanya, sent la base sobre la qual es fonamenta el projecte per concursar fins a aconseguir l'objectiu de l'assignació del mundial. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar