Publicitat
Publicitat

El comerç local espera una bona Setmana Santa

Els botiguers de l'Escala esperen amb optimisme els dies forts de Setmana Santa. L'obertura dels últims caps de setmana ja els han deixat bones sensacions. Amb tot plegat, des de la UBET es fa un crit a la prudència i al respecte de les mesures higièniques per evitar cap rebrot.

L'afluència de visitants a l'Escala en els dos últims caps de setmana augura una bona Setmana Santa. El relaxament del confinament comarcal s'ha notat especialment el cap de setmana passat a les zones més comercials de la població. Això fa que des de la UBET s'esperi amb optimisme els quatre dies festius de Setmana Santa, de divendres a dilluns.

El confinament local primer i comarcal després afegit al tancament de cap de setmana han fet que bona part de l'hivern el comerç local treballés molt per sota de les seves possibilitats. Fins que el Procicat no va relaxar una mica les mesures no s'ha tornat a veure una bona circulació de clients per les zones comercials de la vila. Això no treu que des de l'agrupació de comerç es faci una crida a la prudència i el respecte per les mesures higièniques per evitar cap rebrot del coronavirus.

I just després de Setmana Santa, els comerciants passen comptes entre ells. Han convocat l'assemblea general de socis per al divendres 9 d'abril, de forma telemàtica.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar