Publicitat
Publicitat

Noves rutes i tallers per aquesta Setmana Santa

Per aquesta Setmana Santa des del Museu de l'Escala s'ofereixen quatre rutes i un taller, per gaudir de l'Escala i el seu patrimoni cultural i paisatgístic. Totes les activitats i rutes es realitzen a l'aire lliure, per tal de respectar totes les mesures de seguretat.

Ja fa un temps que el Museu de l'Escala programa diverses rutes, per gaudir de l'Escala, el seu patrimoni i el seu paisatge. Per aquesta setmana santa s'han programat un paquet d'activitats, pensades per a tots els públics.

Algunes d'aquestes propostes ja són considerades clàssiques, ja que fa temps que s'ofereixen. És el cas de la Ruta pel barri vell i la casa de pescadors. Es farà divendres dia 2 a les sis de la tarda i consisteix en una passejada per conèixer l'essència marinera del municipi. Dissabte serà el torn de la Ruta Petit Príncep a les onze del matí, una proposa per conèixer el famós conte i el seu autor. Una ruta que comptarà amb una col·laboració especial.

Dissabte també es portarà a terme el taller de construcció de barquetes de suro, a la zona de a la riba a partir de les cinc de la tarda. Diumenge arribarà una de les novetats de l'edició d'enguany, la Ruta meteorològica i climàtica a càrrec del meteoròleg escalenc Sergi Corral.

I ja dilluns, una ruta estrenada l'any passat amb molt bona acceptació, el camí del Palau, ruta de natura i patrimoni entre parets seques al Montgrí. Una passejada des del camí dels Termes fins a l'ermita de Santa Maria del Palau.

El preu de totes les rutes i tallers és de 5 euros i totes tenen una durada aproximada de 90 min. Per tal de sortir tot el grup junt, el punt de troba sempre serà el Museu de l'Anxova i de la Sal. Per assistir a qualsevol d'aquestes rutes o tallers cal fer reserva prèvia a www.visitlescala.com o enviant un correu a museu@lescala.cat

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar