Publicitat
Publicitat

L'ABS de l'Escala vacunarà massivament als majors de 79 anys a la Sala Polivalent

L’ABS l’Escala convoca als majors de 79 anys que visquin a l'Escala, a la Sala Polivalent municipal per administrar-los la vacuna anticovid. El dispositiu és un pas més en la campanya de vacunació del grup 4: majors de 79 anys, grans dependents, cuidadors i usuaris del Programa d’Atenció Domiciliària

Entre dimarts i dimecres de la setmana vinent, es posaran 300 primeres dosis del vaccí de Pfizer a les persones majors de 79 anys que visquin a l'Escala. Prèviament se'ls haurà trucat per a donar-los cita prèvia. 

Les persones dels municipis que formen part de l'ABS de l'Escala, hauran d'anar al seu consultori local. D'aquesta manera, s'externalitza la vacunació de l'edifici del CAP, evitant aglomeracions i la saturació del centre. 

Cal remarcar que les persones de menys de 79 anys, no es podràn començar a vacunar fins que totes les persones que formen part del grup 4 ho hagin estat, a nivell de tot Catalunya. Així ho estableix el pla de vacunació del Departament de Salut. 

Aquesta actuació de l’ABS complementa la campanya de vacunació que ja s’ha anat fent aquests dies al CAP i als consultoris locals dels col·lectius inclosos en el grup 4, que recordem són les persones majors de 79 anys, grans dependents de grau III, II i I, cuidadors i usuaris inclosos en el Programa d’Atenció Domiciliària. Cal tenir en compte, que aquesta campanya de vacunació massiva de la setmana que ve, no té res a veure amb la campanya de vacunació anunciada per la Generalitat, dirigida a les persones d'entre 60 i 65 anys. En aquests casos, Salut, recomana que s'esperi a rebre les instruccions per via SMS. Aquesta altra, vacunació es fa en punts d'administració de la dosi d'AstraZeneca, i no es fa, ni es coordina a l'ABS de l'Escala.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar