Publicitat
Publicitat

Els alumnes de 5è de l'Escola Empúries representen 'El Petit Príncep'

Els alumnes de 5è de l'Escola Empúries representen un fragment del musical 'El Petit Príncep' a la Sala Polivalent. A causa de les mesures de seguretat pel coronavirus, la representació s'ha fet en grups bombolla i en dos dies diferents. 

Des del 2016 l'Escola Empúries aposta per apropar el teatre als seus alumnes. Aquesta setmana ha finalitzat el taller i com no podia ser d'altre manera, els joves presenten els resultats davant un públic exigent, però molt entregat aplaudint i picant de mans, els seus companys d'escola. L'obra escollia ha estat un fragment del musical 'El Petit Príncep'. Enguany, i per tal de mantenir les mesures de seguretat que aplica l'escola, la representació s'ha fet en grups bombolla i en dos dies diferents. 

El teatre esdevé un projecte educatiu de primer ordre dins l’horari lectiu dels alumnes de 5è, una activitat conjunta amb la professora de l'Escola de TeArt de l'Escala, que assessora els joves i els ensenya les tècniques teatrals durant 10 sessions.

Apropar el teatre a l'Escola és l'objectiu principal, el teatre és la porta que dona pas a les emocions, al joc a la paraula i a la imaginació. Els nens són actors i protagonistes a la vegada que perfeccionen el llenguatge, la comunicació corporal, la memòria i perden la vergonya. 

El repte d'aquest era, treballar amb la mascareta posada i aprendre a projectar la veu amb aquest handicap. 

 

Fa 6 anys que l'Escola Empúries aposta per aquesta activitat com a eina formativa d'aprenentatge de diversos valors molt importants, com el respecte per la feina dels altres, el treball en equip, l'expressió de les emocions o la concentració. De ben segur, el curs vinent, els alumnes de 5è podràn gaudir d'aquests tallers. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar