Publicitat
Publicitat

El Club Nàutic l'Escala engega temporada amb moltes ganes

S'apropen la Setmana Santa i l'estiu i les activitats refrescants son les més sol·licitades. El Club Nàutic l'Escala, conscient que la gent té ganes de fer esport a l'aire lliure, engega temporada aquest cap de setmana amb moltes ganes. Un avantatge és que ara la mobilitat està permesa per tota Catalunya. 

Aquest cap de setmana, el Club Nàutic l'Escala engega la temporada alta perquè ja comença a tenir totes les activitats, ja que s'apropen la Setmana Santa i l'estiu. Tot amb l'objectiu perquè la gent s'acosti al mar i també a la població.

El club ja ha preparat l'oferta per aquesta Setmana Santa. Cursos de formació, campus multiactivitat i també, com a novetat, una ruta guiada amb pàdel surf que té com a finalitat descobrir, arran de mar, el Parc Natural del Montgrí.

També s'han obert les inscripcions pel campus infantil i juvenil que el club organitza a l'estiu i ja s'han omplert el 50% de les places oferides. Tot i la pandèmia, el club ha detectat que hi ha ganes de mar i de fer esport a l'aire lliure.

Dissabte i diumenge, el club havia programat una jornada per donar conèixer activitats subaquàtiques com l'snorkel, el submarinisme i la fotografia submarina, però aquesta cita s'ha ajornat perquè la temperatura del mar d'Empúries encara és freda.

El club compta amb les seccions de creuer, de pesca, de vela lleugera i de rem que engloba el kayak, el pàdel surf i el rem de mar. Per cert, el rem de mar està engrescant al públic femení. 

Tret de sortida doncs al Club Nàutic l'Escala aquest cap de setmana. Després de l'episodi de tramuntana que millor que gaudir del bon temps amb activitats a l'aire lliure.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar