Publicitat
Publicitat

El 2021 tindrà dues Beques de Primavera

Durant el 2021 l'Escala tindrà dues Beques de Primavera, una pel guanyador de 2020, que no va poder desenvolupar el seu projecte, i una segona a la tardor que es convocarà durant les properes setmanes. L'objectiu és no perdre cap edició.

L'artista Barceloní Marc Larré, amb el projecte 'contactos', va ser el guanyador de la 22ena Beca Internacional de Primavera que organitza l'ajuntament de l'Escala,  corresponent a l'any 2020.La pandèmia va impedir l'estada de tres mesos a la Casa Forestal per tal que desenvolupés la seva proposta.Sí que podrà portar el projecte a la pràctica abans d'aquest estiu, i més encara, des del consistori no es vol perdre l'edició de 2021 de la Beca, que excepcionalment es convocarà en les properes setmanes i es farà realitat durant la tardor.'contactos' consisteix en la realització de peces a partir de la transferència de superfícies en un suport de paper a través de la pressió dels dits.

Ho explicava Rafel López a La Casa de la Vila de canal 10, on entre d'altres també es referia als ajuts al món cultural dins el  pla de xoc en motiu de la pandèmia.

Un altre del temes tractats va ser els convenis amb les entitats que s'encarreguem de tirar endavant moltes de les activitats que es fan durant l'any al municipi.Explicava que no s'han donat ajuts per activitats que no s'han pogut celebrar, però tant aviat com es tornin a posar en marxa l'ajuntament respondrà, que les associacions poden estar tranquiles.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar