Publicitat
Publicitat

Torna la base, la Tercera i Quarta Catalana amb públic

Després de cinc mesos confinades, les lligues de Tercera i Quarta Catalana tornen aquest cap de setmana. I el que començaran també aquest dissabte i diumenge son les lligues del futbol base que tornen un any després. Una de les altres novetats és que podrà assistir públic al camp.

Aquest cap de setmana comença la nova realitat. Salut anunciava la setmana passada que a partir d’aquest dissabte i diumenge, es reprenen les competicions a Catalunya, en el cas de futbol les lligues base, Tercera i Quarta Catalana.

A més a més, una altra de les novetats és el retorn del públic amb seient preassignat. Així doncs, les grades dels estadis podran acollir un aforament màxim del 50%, ja que son a l’aire lliure, mentre que els pavellons, al ser un espai tancat, l’aforament haurà de ser del 30%.

Aquest cap de setmana torna el futbol base, la Tercera i Quarta Catalana. Recordem que els més petits de la casa fa un any que no juguen cap partit. Tenen moltes ganes que sigui ja cap de setmana.

Els juvenils també estan il·lusionats. L’equip de Botxi Minic, que ha estat entrenant durant aquests mesos, ha culminat la llarga pretemporada aquest diumenge amb el partit amistós contra el Viladamat de l’escalenc Xavi Carmona. El resultat va ser d’empat a 2. Els golejadors van ser Antonio Montenegro i Pol Britos. L'objectiu de l'equip és clar. Ens l'explica el nou porter Eduard Pons.

I torna també Quarta Catalana. El segon equip de l’Escala amb nou entrenador com ja us hem explicat. Els de Dani Sevillano i Jordi Flores dissabte a la tarda van fer un partit amistós a l’Escala, al camp d’herba artificial, contra l’Albons, amb un grapat de jugadors escalencs com Carlitos, Manfred, Àngel o Steve. El sub23 té moltes ganes de jugar i perquè no dir-ho, té moltes ganes de guanyar. 

El Bellcaire de Tercera Catalana ens ha valorat què opina sobre el retorn de la competició. Des de l’octubre que no jugava. Va perdre contra el Verges i Sant Pere Pescador.

La lliga que no retornarà serà la Segona Catalana de futbol per la impossibilitat d’aplicar el pla de competició.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar