Publicitat
Publicitat

Victòria important del CTT CER l'Escala a Alacant (2-4)

Gran inici del CTT CER l'Escala a la Superdivisió Masculina de tennis taula. Iker González, Norbert Tauler i Sergi Grau guanyen a Alacant per 2 a 4 i sumen la primera victòria del curs en el primer partit de lliga. Un triomf que han aconseguit sense el jugador xinès Chih-Wei Yeh.



Sergi Grau i Iker González, palistes del CTT CER l'Escala, eren poc optimistes la setmana passada quan els hi preguntàvem pel primer partit de la Superdivisió Masculina a la pista de l'Alacant, ja que no podien comptar amb el jugador xinès Chih-Wei Yeh.

Doncs finalment, l'equip ha aconseguit una important victòria per 2 a 4 a Alacant. Norbert Tauler va guanyar dos enfrontaments amb certa facilitat per 0 a 3. Primer superava a Diego Llillo i després a Raul Moreno. Per la seva banda, Iker González va vèncer a Raul Moreno per 0 a 3 i Sergi Grau va passar per sobre de Llillo també per 0 a 3. 

Gran inici doncs del CER a la lliga, que ha retornat un any després, amb novetats. Els jugadors no poden saludar-se, no poden canviar de costat i l'aigua se l'ha han de portar ells mateixos. L'equip no torna a tenir partit fins al segon cap de setmana d'abril. Serà un cap de setmana de tres partits a Còrdova. Els rivals: Vincios, Cajasur i Burgos.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar