Publicitat
Publicitat

Bona participació als concerts instrumentals del Gavià

L'Escola de Música 'El Gavià' de l'Escala ha ofert aquest cap de setmana dos concerts instrumentals, repartits en dos dies. En total hi ha participat una 70 d'alumnes. 

Si algú s'ha adaptat a la pandèmia, és sense dubte, l'Escola de Música 'El Gavià'. Ja sigui amb mampares protectores, distància i mascaretes, els alumnes de l'escola han pogut fer els concerts instrumentals que hi havia previstos per aquest primer trimestre de l'any. Les audicions es van dividir en 2 dies. Divendres al vespre va ser el torn dels alumnes adults. Un èxit de participació, tal i com explicava el director de l'Escola, David Pellicer. 

Els concerts dels més petits es van dividir en 4 sessions, com ja es va fer en el concert de Nadal. D'aquesta manera s'evitava l'aglomeració d'alumnes dalt de l'escenari i del públic assistent. 

Al concert de divendres es van omplir el centanar de cadires preparades. I finalment, es van complir les previsions de Pellicer, qui just abans de l'inici dels concerts de dissabte, preveia que haurien d'ampliar aquestes 100 cadires. 

Des de l'equip directiu i professorat de l'Escola de Música, es va agraïr a totes les famílies la participació i la confiança en el centre, que han continuat portant els seus fills a música tot i la situació complicada que ha viscut l'escola aquest curs a causa de les mesures restrictives per la pandèmia. 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar