Publicitat
Publicitat

Màrius Serra i Roser Calafell inauguren La vila del llibre 2021 a l'Escala

La Sala Polivalent de l'Escala, va acollir el primer acte de L'Escala Vila del llibre 2021. Ho va fer amb l'activitat familiar: L'Escala de la saviesa és més vella que La Napeu? Amb Màrius Serra i Roser Calafell.

Els nens i nenes de L'Escala, van descobrir qui és la persona més vella del món i també el significat de frases i expressions com 'Eo'. Va ser de la mà de la Napeu, una dona centenària que coneix el significat de totes les paraules i frases fetes. Els encarregats de fer gaudir els més petits amb una tarda de contes, dibuixos i enigmes van ser l'escriptor Màrius Serra i la il·lustradora Roser Calafell. Autors dels llibres 'Més vella que l'anar a peu' i 'Tot OK' una sèrie infantil d'aventures de la Napeu que té la intenció d'incentivar en els infants la lectura i copsar el seu interès per les paraules i les expressions del dia a dia.

Aquesta activitat va inaugurar la tercera edició de L'Escala, Vila del llibre. De fet la idea de portar a l'escenari els contes i adaptar-los va sorgir del projecte Vila del llibre.

L'activitat, pensada per un públic de totes les edats s'adapta una mica a cada poble per on a passat incorporant paraules o expressions típiques del municipi.

 

Màrius explica els contes, al mateix temps Roser Calafell dibuixa escenes que els assistents poden guanyar al final de l'acte participant en la resolució dels Enigmàrius, un de nivell bàsic per infants i uns altres més avançats per als més grans. Després d'aquesta activitat, la Vila del llibre ha programat altres activitats puntuals al llarg de l'estiu deixant per l'octubre el gruix important concretament pels dies 15, 16 i 17.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar