Publicitat
Publicitat

A l'octubre es renovarà el Passeig Lluís Albert

Un canvi de cara al passeig Lluís Albert i l'adaptació de l'espai a tocar del jaciment d'Empúries que torna a ser d'ús públic són alguns del projectes destacats per l'equip de govern  per aquest 2021. En parlava el regidor d'urbanisme Josep Bofill a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.

Entre octubre i novembre d'aquest any es re formularà el tram final del Passeig Lluís Albert, des de l'encreuament amb l'Avinguda Ave Maria fins l'edifica del Roser 2.El pressupost no serà important, ja que es treballarà bàsicament en superfície. Els Serveis estan en bon estat i no  es tocaran.Dins els projectes de 2021 també hi ha l'espai que a partir d'ara serà públic a tocar de Porta Marina, al costat del Jaciment d'Empúries.Aquest espai torna a ser d'ús públic després d'un conveni signat entre ajuntament i el Museu d'Arqueologia.

Josep Bofill en parlava a La Casa de la Vila de Canal 10 Empordà.També es referia al procés de participació pública per definir el nou POUM de l'Escala, aturat per la pandèmia.Finalment s'han buscat altres opcions.

Josep Bofill va voler rebatre les paraules del portaveu de Gent de l'Escala, Carles Carlà, que acusava l'equip de govern de no tenir projecte en sostenibilitat.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar