Publicitat
Publicitat

Premi Pilar Pellicer per a la recerca local

L'Ajuntament crea el premi Pilar Pellicer per a valorar treballs de recerca d’alumnes de sisè de primària, quart de secundària i segon de batxillerat. Els treballs han de ser de temàtiques vinculades al municipi de l'Escala.

L'àrea d'educació de l'Ajuntament de l'Escala ha creat aquest curs uns premis escolars per estimular l'interès dels estudiants locals per a l'estudi i la recerca, especialment referent a temàtiques vinculades al municipi. Es dirigeix a estudiants de sisè de primària, quart d'ESO i segon de Batxillerat. En el cas de batxillerat, l'àmbit d'estudi s'amplia a la comarca de l'Alt Empordà.

S'ha decidit posar el nom de "Premis Escolars Pilar Pellicer i Parals" en homenatge a aquesta mestra que va ser directora de l'Escola Empúries.

Es premiarà un treball per a cada escola i consistiran en vals per a la compra de llibres,rutes guiades en veler o entrades per a concerts.

La data límit de presentació dels treballs és el 28 de maig per als treballs de primària i el 21 de maig per als treballs de secundària.El jurat estarà format per un representant dels centres educatius, el cap de l'àrea de cultura de l'Ajuntament, l'arxivera municipal i tres personalitats que hagin estat vinculats amb els serveis de cultura i educació al municipi. Actuarà de secretari el tècnic de l'àrea d'educació de l'Ajuntament.El veredicte es farà públic en el decurs d'una cte que tindrà lloc el dimecres 16 de juny, a les deu del matí, a l'Ajuntament.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar