Publicitat
Publicitat

L'Escala Vila del Llibre 2021 es consolida en la 3ra edició

L’Escala Vila del Llibre 2021 es posarà en marxa aquest mes de febrer amb tot un seguit d’actes que es repartiran durant l’any i culminaran el mes d’octubre amb la fira de les editorials, que s’ha traslladat a la tardor per la situació de pandèmia.

La Xarxa de Viles del Llibre celebrarà el seu festival literari a l’Escala per tercera edició. ViladelLlibre.cat i l’Ajuntament de l’Escala han reformulat el festival, que es desenvoluparà durant tot l’any, amb activitats literàries trimestrals per a diferents públics i que tindrà el seu punt àlgid durant la tardor, amb la celebració de la fira de les editorials independents i les activitats de presentació de novetats així com les taules literàries.

La Vila del llibre és un projecte que arriba per tercer any a l'Escala i ja es consolida com a una de les activitats més importants del municipi. L'any passat, l'Escala Vila del Llibre va rebre prop de 10.000 visitants.

El gruix d'activitats de l'Escala Vila del Llibre 2021, s'ha programat pels dies 15, 16 i 17 d’octubre, encara que durant tot l'any es preveu fer alguna activitat relacionada.

L'objectiu de la Xarxa de Viles del Llibre de Catalunya, és estendre's pels països catalans, arribant al País Valencià i a les Illes Balears. D'aquesta manera es vol fomentar el turisme cultural a través de les Viles del Llibre. L'edició d'enguany vincula Mallorca i l'Escala a través del seu comissari, Sebastià Bennasar. 

 La primera activitat, tindrà lloc aquest dissabte a les 6 de la tarda a la Sala Polivalent de l'Escala. Es tracta de "L'Escala de la saviesa és més vella que la Napeu!", una proposta familiar que comptarà amb la participació de l’escriptor Màrius Serra i la il·lustradora Roser Calafell. Els assitents coneixaran les aventures de la Napeu, una iaia que coneix l'origen de totes les frases fetes. Durant l’activitat, la Roser Calafell farà dues il·lustracions en viu que els assistents podran guanyar participant en la resolució dels dos Enigmàrius que plantejarà Màrius Serra. L'activitat és gratuïta però cal inscripció prèvia al web: inscripcions.lescala.cat 

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar