Publicitat
Publicitat

Els equips de la Superdivisió estan enfadats amb la nova normativa

La federació espanyola de tennis taula anuncia que els partits no es podran ajornar encara que un dels jugadors d'un equip determinat hagi donat positiu per coronavirus. Això obliga a que les plantilles siguin més àmplies. Qui no tingui aquesta opció haurà d'alinear palistes que no juguin a la Superdivisió Masculina.

Els 14 equips de la Superdivisió Masculina coneixien aquest dijous les normes que hauran de seguir per iniciar la lliga. No estan contents, estan enfadats, perquè la normativa és molt exigent. No podran ajornar partits en cas que algun dels jugadors estigui contagiat per coronavirus.

Això obligarà o bé a ampliar la plantilla o bé alinear jugadors que no juguin habitualment a la Superdivisió Masculina. Si un equip no es presentés, la federació el podria penalitzar amb una multa econòmica, a més de perdre el partit. I s'ha d'explicar que enguany hi haurà caps de setmana en què els equips jugaran fins a tres partits...

La federació espanyola no s'exigirà cap prova PCR ni a cos tècnic ni a jugadors. La Superdivisió pel CER l'Escala comença el pròxim 13 de març a la pista de l'Alacant.

Comentaris de l'àudio



© 2024 radiolescala.cat - Avís legal - Contactar